top of page
Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

ΑΣΕΠ 8Κ22: Έρχεται η Νέα Προκήρυξη


Με 70 θέσεις θα ξεκινήσει η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ 7κ22 η οποία αφορά διορισμό σε ασφαλιστικά ταμεία. Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αναμένεται η έναρξη της σύντομα.


Σε ποιους φορείς θα γίνει ο διορισμός?


Ο διορισμός αφορά θέσεις μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης-ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων–ΜΤΠΥ, στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο-ΝΑΤ, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης-ΕΚΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.


Ποια η κατανομή των θέσεων?


11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,

11 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο ΜΤΠΥ

5 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΝΑΤ

24 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΠΕΚΑ

15 θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ

3 θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΕΚΚΑ


Θα επανέλθουμε κατά την έναρξη αυτής , καθώς η ομάδα μας αναλαμβάνει την προετοιμασία του μητρώου και την υποβολή της αίτησης σας!


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.



26 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page