top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Ηλεκτρονική Αίτηση ΚΕΠΑ Τώρα στο Kepflix



Η ψηφιακή υπηρεσία πιστοποίησης αναπηρίας (ΚΕΠΑ) πλέον καταργεί τις αλλεπάλληλες φυσικές επισκέψεις στον ΕΦΚΑ και στο αρμόδιο τμήμα του ΚΕΠΑ. Ως αποτέλεσμα να απλοποιεί συνολικά τη διαδικασία πιστοποίησης και βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών που αναμένουν πιστοποίηση αναπηρίας.


Τα Ψηφιακά ΚΕΠΑ και η Εθνική Πύλη Αναπηρίας αποτελούν πλέον τη νέα διαδικασία πιστοποίησης αναπηρίας για πάνω από 300.000 πολίτες.


Η συγκριμένη μεταρρύθμιση συνθέτει τις υπηρεσίες δύο υπουργείων και συγκεκριμένα αυτό της Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων και φυσικά της Ψηφιακής διακυβέρνησης. Η επίσκεψη των ατόμων με αναπηρία στον ΕΦΚΑ απαιτούσε 3 με 4 φυσικές παρουσίες και ενίσχυε την υπέρμετρη ταλαιπωρία τους.


Τα Ψηφιακά ΚΕΠΑ και η Εθνική Πύλη Αναπηρίας αποτελούν πλέον την νέα διαδικασία πιστοποίησης αναπηρίας και η ομάδα του Kepflix είναι εδώ για την υποβολή της αίτησης σας.


Οι υπηρεσίες στη Ψηφιακή εποχή!!



Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.

40 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page