top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

1.000 Θέσεις για Άνεργους Νέους ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ 18-29 Ετών για Επιχειρήσεις και στη Καλαμάτα

Αίτηση επιχειρήσεων για στελέχωση τώρα!

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων επιχειρήσεων για τις 1.000 επιπλέον θέσεις του «ειδικού προγράμματος προεργασίας για άνεργους νέους ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ, ηλικίας 18-29 ετών, περιοχών των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της απολιγνιτοποίησης.


Μέσα σε αυτές εντάσσονται και οι επιχειρήσεις της Καλαμάτας πληρώντας φυσικά όλες τις προυποθέσεις με το Kepflix αναλαμβάνει την αίτηση σας!


Σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις θα παραμείνουν «ανοιχτές» μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Το πρόγραμμα απευθύνεται στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του δημοσίου και σε επιχειρήσεις τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Δήμοι Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Γορτυνίας, Σπάρτης, Οιχαλίας, Καλαμάτας).


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.





69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page