top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Dentist Pass: Πότε Ξεκινάει το Νέο Πρόγραμμα?


Ανάμεσα σε Πάσχα και εκλογές θα ξεκινήσει να δίνεται το dentist pass για παιδιά όπως ανακοινώθηκε. Ο δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχο είναι για ηλικίες παιδιών από 6 έως 12 ετών. Η ψηφιακή διαδικασία θα περιλαμβάνει μία κάρτα άυλη και έτσι οι γονείς δεν θα χρειάζεται να προπληρώνουν τους οδοντιάτρους.


Η αίτηση στην ειδική πλατφόρμα θα έχει τη μορφή και το τρόπο διαδικασιών όπως το fuel pass, το market pass κτλ. Η ομάδα του Kepflix θα αναλάβει όλη τη διαδικασία.


Σημειώνεται πως κάθε voucher θα έχει ισχύ 6 μήνες μέχρι να ενεργοποιηθεί. Επίσης σε αυτό το νέο δίκτυο παροχής υπηρεσιών δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όσοι οδοντίατροι το επιθυμούν υπό την προϋπόθεση όμως να διαθέτουν POS καταχωρημένο. Κατά την επίσκεψη θα χρεώνεται η κάρτα του ασθενούς και ο οδοντίατρος θα εισπράττει άμεσα τα χρήματα για την επίσκεψη χωρίς υποβολές ή άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr


256 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page