top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Στελεχώστε την Επιχείρηση σας Χωρίς Κόστος μέσω της ΔΥΠΑ!!

5000 θέσεις εργασίας

Δικαιούχοι της δράσης είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της πράσινης οικονομίας. Ενδεικτικά, αφορά κυρίως σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στην μεταποίηση και εμπορία περιβαλλοντικών αγαθών, σε τομείς παροχής περιβαλλοντικών υπηρεσιών και σε τομείς σχετιζόμενους με την ανάπτυξη, την εμπορία και τη χρήση τεχνολογιών, υλικών και υπηρεσιών μέτρησης, πρόληψης και αντιμετώπισης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επιλέξιµες επιχειρήσεις θεωρούνται οι εταιρικές επιχειρήσεις καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις µε δραστηριότητα που αντιστοιχεί τουλάχιστον σε έναν από τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (Κ.Α.∆.) του παραρτήματος VI, της δημόσιας πρόσκλησης.

Προϋποθέσεις


Σκοπός της δράσης είναι αφενός η ανάσχεση των συνεπειών της ανεργίας και η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, ιδιαίτερα για τις πιο «ευάλωτες» πληθυσμιακές ομάδες, όπως οι άνεργες γυναίκες και αφετέρου η στήριξη της μετάβασης στην πράσινη οικονομία μέσω της δημιουργίας νέων επιχορηγούμενων θέσεων εργασίας. Αντικείμενο της δράσης είναι η δημιουργία 5.000 νέων, κυρίως «πράσινων» θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της πράσινης οικονομίας, με την πρόσληψη ανέργων, με έμφαση στις γυναίκες, ηλικίας 18-66 ετών, εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α.


Η δράση απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της πράσινης οικονομίας.

Η δράση θα υλοποιηθεί σε δύο (2) κύκλους των 2.500 ατόμων ο καθένας. Έμφαση θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της πράσινης και ψηφιακής οικονομίας.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στη δράση είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης (ημερολογιακά). Εφόσον ο αριθμός του προσωπικού κατά την ημερομηνία έναρξης του ελεγχόμενου τριμήνου είναι ίδιος και κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης (ανεξάρτητα εάν στο διάστημα αυτό υπάρχουν μεταβολές του προσωπικού) είναι δυνατή η ένταξη της επιχείρησης στο πρόγραμμα.

Η ανωτέρω προϋπόθεση περί μη μείωσης προσωπικού πρέπει να τηρείται και για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της εγκριτικής απόφασης ένταξης της επιχείρησης στο πρόγραμμα.


Αίτηση στο kepflix!


!Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.



28 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page