top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

ΔΥΠΑ: 400 ευρώ Μέχρι 3 Ιουλίου

Ρώτησε μας!

Μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων εργαζομένων «Πάω Μπροστά» με επιδότηση 400 ευρώ.


Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να είναι εργαζόμενοι οι οποίοι παρακολουθούν ένα πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών και κατόπιν συμμετέχουν σε εξετάσεις ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.


Σημαντικό μα σημειωθεί ότι θα πρέπει να είναι υπάλληλοι του Ιδιωτικού τομέα και όχι του δημοσίου η ελεύθεροι επαγγελματίες.


Σε συνεργασία με τα Κέντρα Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔιΒιΜ) των Πανεπιστημίων, αδειοδοτημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) και διεθνείς κολοσσούς τεχνολογίας, η ΔΥΠΑ προσφέρει στους εργαζόμενους μία μεγάλη λίστα επιμέρους προγραμμάτων κατάρτισης από τα οποία μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τους προφίλ.


Ενδεικτικά, οι επιλογές περιλαμβάνουν από βασικά ψηφιακά εργαλεία γραφείου, προγράμματα για social media marketing και διαχείριση e-shop, μέχρι αντικείμενα πιο υψηλής εξειδίκευσης όπως data analytics, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, logistics και υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών στον αγροτικό τομέα.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.

151 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page