top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

ΔΥΠΑ: Αρχίζουν Σήμερα οι Αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης Ανέργων Γυναικών

Αίτηση Τώρα!!

Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59 το άνοιγμα της πλατφόρμας για το νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ – HUAWEI που αφορά την κατάρτιση 500 ανέργων γυναικών.


Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59. Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Βασικές Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)» και είναι συνολικής διάρκειας 100 ωρών.


Ποιες οι ωφελούμενες?


Θα ωφεληθούν 500 άνεργες γυναίκες 25-45 ετών, εγγεγραμμένες στο μητρώο της ΔΥΠΑ απόφοιτες δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε α) σχολές ειδικοτήτων πληροφορικής και β) σχολές θετικής, τεχνολογικής και οικονομικής κατεύθυνσης, με γνώσεις αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Β2), σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Το πρόγραμμα αφορά την παροχή κατάρτισης στις θεματικές ενότητες: α) Βασικές Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και β) Huawei Certified ICT Associate (HCIA) – Datacom.


Αναβάθμισε τις δεξιότητες σου και υπέβαλε αίτηση στο kepflix τώρα.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.

39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page