top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

ΕΚΤΑΚΤΟ: 2 Θέσεις Βρεφονηπιοκόμων στη Καλαμάτα

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες προκηρύξεις της περιόδου!

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι ένα (121) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ανακοίνωσε ο φορέας.


Πιο συγκεκριμένα για την Καλαμάτα υπάρχουν 2 θέσεις εργασίας με διάρκεια σύμβασης έως 31/7/2024 και ειδικότητα ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας.


Ποια όμως τα προσόντα των θέσεων?


1 Πτυχίο ή δίπλωμα Βρεφονηπιοκομίας ή Προσχολικής Αγωγής Τ.Ε.Ι. * της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.


2 Γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου


Οι αιτήσεις, όταν βγουν οι προθεσμίες, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι (και) τα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυναφθούν -μαζί με την αίτηση- σε ηλεκτρονική μορφή γι΄αυτό και η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς!


Θα σας ενημερώσουμε με την έναρξη των αιτήσεων , κλείστε το ραντεβού σας για την υποβολή αυτών!


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.

128 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page