top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Υγείας

Ταξίδι στο εξωτερικό? Σε ενδιαφέρει!!

Για όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και δη σε μια από τις χώρες της Ευρώπης η ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης είναι απαραίτητη.


Τι είναι όμως;

Είναι μια δωρεάν κάρτα που προσφέρει πρόσβαση σε ιατρικά αναγκαία, κρατική περίθαλψη κατά την προσωρινή διαμονή σε μια από τις χώρες της ΕΕ.


Βασικό όμως να σημειωθεί:


1 Δεν υποκαθιστά την ταξιδιωτική ασφάλιση. Δεν καλύπτει την ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, ούτε δαπάνες όπως το αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής στη χώρα σας ή την απώλεια/κλοπή περιουσιακών στοιχείων,

2 Δεν καλύπτει τις δαπάνες αν ταξιδεύετε ειδικά για να λάβετε ιατρική περίθαλψη,

3 Δεν εγγυάται τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών, δεδομένου ότι τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης κάθε χώρας διαφέρουν, υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στη χώρα σας μπορεί να μην παρέχονται δωρεάν σε μια άλλη.


Η υγειονομική περίθαλψη παρέχεται σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας την οποία επισκέπτεστε γι αυτό υποβάλετε την αίτηση άμεσα στο kepflix.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.





35 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page