top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Μάθε τα Απαραίτητα Έγγραφα των Οδηγών για το 2023


Η ψηφιακή πραγματικότητα η οποία μετουσιώνεται στο Kepflix , τώρα και σε όλα τα έγγραφα που χρειάζονται όλοι οι οδηγοί απαραιτήτως.


Αρχικά η αντικατάσταση του παλιού χάρτινου διπλώματος με το νέο τύπου είναι απαραίτητο και η έκδοση του γίνεται και εξ ολοκλήρου ψηφιακά. Αποφεύγοντας έτσι το συνωστισμό στα γκισέ των Διευθύνσεων Μεταφορών των Περιφερειών όλης της χώρας.


Επίσης το δικαίωμα προσωρινής άδειας οδήγησης έχουν όλοι οι δικαιούχοι οι οποίοι έχουν επιτύχει στην πρακτική εξέταση υποψήφιων οδηγών. Με ταχύτατη διαδικασία παραλαμβάνετε την νέα άδεια από το kepflix.


Τέλος σε μία δύσκολη συνθήκη όπως είναι η η απώλεια ή κλοπή της άδεια οδήγησης δεν υπάρχει ανησυχία καθότι η έκδοση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και παραλαμβάνεται με εξουσιοδότηση από το team μας μέσα σε 6 εβδομάδες.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.







46 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page