top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Νέο Επίδομα 300 ευρώ για Μακροχρόνια Ανέργους

Αίτηση με την ομάδα του Kepflix μέσω της ΔΥΠΑ.

Η έναρξη της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης των 300 ευρώ€ μέσω της ΔΥΠΑ των μακροχρόνια ανέργων μόλις ξεκίνησε.


Βασική προϋπόθεση είναι η εγγραφή τους να μετρά 5 και πλέον έτη. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την αίτηση σας η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία επικαιροποιημένου Ψηφιακού ΑΣΔ βάσει του οποίου θα μπορούν να κατευθυνθούν άμεσα σε δράσεις ανάπτυξης της επαγγελματικής κατάρτισης ή και εύρεσης εργασίας.

Στόχος λοιπόν είναι να δοθεί το κίνητρο στους μακροχρόνια ανέργους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και παράλληλα οι ευκαιρίες ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό. Από τη πλευρά της ΔΥΠΑ επίσης, να διαπιστωθεί ποιοι παραμένουν όντως μακροχρόνια άνεργοι και ενδιαφέρονται πραγματικά για μια θέση εργασίας.


Η διάταξη αφορά σε όσους ήταν εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανεργίας για τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν από τη δημοσίευση του νόμου «Δουλειές Ξανά» στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, δηλαδή τις 18 Απριλίου 2022.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.


34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page