top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

ΟΠΕΚΑ: Επίδομα με Αναδρομική ισχύ Ύψους 2.400 ευρώ

Για νέες οικογένειες

Ανακοινώθηκε επίσημα με αναδρομική ισχύ από το 2023 για το επίδομα γέννησης .Οι δικαιούχοι του επιδόματος γέννησης θα δουν σε δύο δόσεις την πληρωμή του επιδόματος.


Αν μία οικογένεια απέκτησε το πρώτο παιδί το 2023 και το δεύτερο το 2024 θα λάβει αναδρομικά ποσά για το πρώτο παιδί 400 ευρώ και θα λάβει για το δεύτερο παιδί 2.700 ευρώ. Συνολικά θα λάβει από τον Απρίλιο και μετά 3.100 ευρώ τα οποία θα χορηγηθούν σε δύο ισόποσες δόσεις.

Η πρώτη δόση χορηγείται τον επόμενο μήνα από τη γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η δεύτερη δόση μετά από πέντε μήνες από το μήνα της γέννηση του παιδιού.


Σε κάθε περίπτωση, για να δοθεί το επίδομα χρειάζεται να έχει προηγηθεί αίτηση και η ομάδα μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία .


Σημειώνεται ότι η αίτηση υποβάλλεται εντός προθεσμίας τριών μηνών από τη γέννηση του παιδιού. Δικαιούχος του επιδόματος γέννησης είναι η μητέρα στης οποίας τα στοιχεία υποβάλλεται η αίτηση.


Κλείστε το ραντεβού σας με την ομάδα μας Δευτέρα με Παρασκευή για την υποβολή του επιδόματος γέννησης.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr




32 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page