top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Ποιες Είναι οι Τρεις Επόμενες Μεγάλες Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Όλα τα νέα για διορισμούς στο Kepflix

Αν αναρωτιέστε ποιές είναι οι τρεις επόμενες μεγάλες προκηρύξεις ΑΣΕΠ που ανοίγουν 6.270 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο ήρθε η ώρα να τις μάθετε.


Η προκήρυξη 3ΓΒ/2023


Πρώτη απ όλες η 3ΓΒ Μέσα Εθνι, αποκλειστιπου θα απευθύνεται αποκλειστικά σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη μεγάλη προκήρυξη θα αφορά αποκλειστικά τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού (3ΓΒ/2023) και θα περιέχει 4.282 θέσεις για απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.


Η προκήρυξη για την Υγεία

Με 775 απόφοιτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα στελεχωθούν τα περισσότερα αν όχι όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Δημοτική Αστυνομία

1.213 θέσεων κατηγοριών στη Δημοτική Αστυνομία. Η προκήρυξη θα κάνει δεκτά όλα τα πτυχία και θα περιέχει πολλές θέσεις και για απόφοιτoυς λυκείου.Η προκήρυξη θα περιέχει ηλικιακά και σωματικά κριτήρια, αλλά και μία σειρά από απαραίτητες υγειονομικές, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες.


Όλες οι προκηρύξεις είναι στο KEPFLIX.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr

32 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page