top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ Αίτηση Τώρα στο Kepflix


Οι επιλαχόντες της προκήρυξης 12κ21 που περιλαμβάνονται στον πίνακα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση εκ νέου.


Πιο συγκεκριμένα αφορά υποβολή αιτήσεων για την πλήρωση των μόνιμων θέσεων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο : ΠΕ Νομικών, και β) ΠΕ Οικονομικού .


Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι. 



Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ανωτέρω διαδικασίας καλούνται οι υποψήφιοι του κλάδου – ειδικότητας ΠΕ Νομικών που είχαν αρχικώς δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους προτίμηση για τον αντίστοιχο κωδικό θέσης (στον οποίο πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνου/τέκνου πολυτέκνου και τριτέκνου/τέκνου τριτέκνου) που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη, εφόσον διέθεταν τη συγκεκριμένη ιδιότητα μέχρι και την 28η Ιανουαρίου 2022, να το δηλώσουν στο κατάλληλο πεδίο της ως άνω ηλεκτρονικής τους αίτησης και παράλληλα εντός της ίδιας προθεσμίας, να κάνουν επίκληση των απαιτούμενων, κατά περίπτωση, για την απόδειξη της ιδιότητας, δικαιολογητικών από το Μητρώο τους.


Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των προσληπέων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων των εν λόγω κλάδων-ειδικοτήτων βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στους πίνακες κατάταξης.


Αίτηση Τώρα στο Kepflix.


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο γραφείο μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr

44 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page