top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPanos Athanasopoulos

Σεμινάριο Εργαζομένων με Επιδότηση 1000 ευρώ!


Επαναλαμβάνεται και τον Οκτώβριο το επιδοτούμενο πρόγραμμα των 1.000 ευρώ από τη ΔΥΠΑ για νέους άνω των 18 ετών όμως με μία σημαντική διαφοροποίηση! Πλέον αφορά εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα σε αντίθεση με την Α φάση που αφορούσε μόνο ανέργους της ΔΥΠΑ.


Σύμφωνα με τον οργανισμό, το νέο voucher αφορά το έργο: Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Η έναρξη ων αιτήσεων υπολογίζεται στα μέσα Οκτωβρίου.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1 Κατάρτιση σε ψηφιακές & «πράσινες δεξιότητεs» υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας (50-250 ώρες)

2 Εκπαιδευτικό Επίδομα έως 1.000 ευρώ

3 Πιστοποίηση φυσικών προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων για ψηφιακές.


Με ποιο τρόπο όμως πραγματοποιείται το πρόγραμμα?


Θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% των συνολικών ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.


Ποιες οι βασικές προϋποθέσεις των δικαιούχων?


1 Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα

2 Hλικία άνω των 18 ετών

3 Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.


Εαν είμαι άνεργος όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα , έχω δικαίωμα συμμετοχής?


Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του μισθωτού και όταν κάνουν την αίτηση αλλά και όταν εισέρχονται στο πρόγραμμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με εποχική απασχόληση, ακόμα και αν λαμβάνουν ειδικό εποχικό επίδομα. Επίσης, δεν υπάρχει διαφορά αν ο εργαζόμενος είναι με σύμβαση πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου.


Θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία έναρξης του προγράμματος! Αίτηση με την ομάδα του Kepflix άμεσα και με ασφάλεια!


Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα μας Αριστομένους 52 (είσοδος από Ξενοφώντος) Καλαμάτα, είτε τηλεφωνικώς στο 2721 18 17 17 και 698 77 17 892 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kepflix.gr.

18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page